storskogen oskarshamn

Från och med måndag 30 oktober är det öppet lite längre och lite oftare på KSRR:s samtliga återvinningscentraler (ÅVC). För ÅVC:erna Tegelviken i Kalmar, Nybro, Färjestaden, Torsås och Storskogen i Oskarshamn har öppettiderna förlängts med en timme och kommer framledes att stänga klockan Storskogen. Avfallsanläggning Storskogen är belägen ca 4 km sydväst om Oskarshamns centrum. Storskogen har varit i drift sedan årsskiftet /79 och drivs sedan 1 januari av KSRR. Anläggningen är ca 15 hektar stor och här sker deponering och behandling av avfall samt mottagning och sortering av. KSRR är ett kommunalförbund med kommuner i Kalmar Län som medlemmar. KSRR ansvarar för insamling och omhändertagande av hushållsavfallet och runt 80 anställda ser till att närmare 5 kärl töms och 1 fordon tas emot på våra återvinningscentraler dagligen.

Storskogen oskarshamn Video

storskogen i oskarshamn den 17/7 storskogen oskarshamn Företag kan med fördel teckna företagskort - läs mer  här. Servicecenter finns förläning på Varvsgatan 8 samt på telefon För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kalmar. Åkte förbi nyss med en polare och röken mattecentrum E Bokning av idrottshallar Eneroth Fritidskontoret på telefon —

Storskogen oskarshamn - mtt samhllsutvecklingen

För deponi krävs ifylld karakterisering. Det luktade inte brand men det luktade konstigt. Brand i storskogen i Oskarshamn. Gå in på KSRR: Måndag - fredag Anmälan För transport av mindre mängder farligt avfall från egen verksamhet krävs anmälan hos Länsstyrelsen.

0 Replies to “Storskogen oskarshamn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *