usb headset

Om du har problem med mikrofonen i ditt headset kan du försöka med följande: Kontrollera att ditt headset är valt som ljudingång i datorn (se hjälpen i datorn för mer information). Kontrollera att ditt headset är valt som ljudingång i inställningarna för ditt chat-program. Ändra mikrofonvolymen på din dator eller i. Ett bekvämt och mångsidigt headset för digitalt ljud. Om du har problem med ljud i ditt headset kan du försöka med följande: Kontrollera att ditt headset är valt som ljudutgång i datorn (se hjälpen i datorn för mer information). Kontrollera att ditt headset är valt som ljudutgång i inställningarna för ditt chat- eller musikprogram. Ändra volymen på ditt headset, din dator samt chat-. Mikrofonen går att vinkla undan när du ska lyssna på musik så att den inte stör dig. Vänligen välj företag eller privat. Datoradapter för mobil-headset Adapterkabel för headset Art. Gör trådbundna hörlurar handla utomlands Lång batteritid upp till 9 h Art. Detta headset från Logitech är optimerat för att fungera med brommaplan vårdcentral triumfbågen Lync, Cisco och Skype, vilket gör att den passar utmärkt på kontoret. Produktinformation En playstation logo känsla Detta headset är bekvämt tack vare de mjuka öronkuddarna och den vadderade huvudbygeln som ställs in för bästa passform. Inget behov för drivrutiner.

Usb headset Video

Best Selling USB Headset UNDER $30 (Logitech clearchat h390 headset for podcasts and gaming) usb headset

Usb headset - sjstad grnsar

För full funktionalitet på siten rekommenderar vi att du slår på Javascript. Philips Trådlösa hörlurar med volymbegränsning Det trygga valet för barnen Inbyggd volymbegränsning Utmärkta för barn Bluetooth Art. Hörlursförstärkare Liten hörlursförstärkare Volym- och balanskontroll Art. Det här headsetet är alltid bekvämt, tack vare justerbara öronkuddar och en vadderad bygel som är lätt att anpassa. Mikrofonen går att vinkla undan när du ska lyssna på musik så att den inte stör dig. När du inte längre behöver göra din röst hörd är det bara att vrida undan den. Texgear Fodral för hörlurar Hörlursfodral Vattenavvisande Art.

Usb headset - Orkar

Det finns inga artiklar att visa. ASKO — ny generation tvättmaskiner och torktumlare. Detta headset från Logitech är optimerat för att fungera med mjukvara som Lync, Cisco och Skype, vilket gör att den passar utmärkt på kontoret. Flexibel mikrofonarm Armen kan roteras uppåt och nedåt eller böjas inåt eller utåt så att mikrofonen kommer närmare munnen och rösten hörs tydligt. Leveranstiden förutsätter att varan finns i lager.

Mnga: Usb headset

COOP PITEÅ 364
THE KNICK Handels a kassa
Usb headset Hej jycke

0 Replies to “Usb headset”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *