pritebay

Så ska piratsajterna stoppas. Unik dom slog igår fast: Internetleverantörer ska blockera kunder. Aron Samuelsson, presschef Bedbandsbolaget, är med oss och berättar om domen. 13 februari NYHETER. Unik dom: Bredbandsbolaget måste blockera piratsajter. Fildelningssajter som exempelvis Pirate Bay ska blockeras. The Pirate Bay (Förkortas TPB, PB eller Pirate Bay). Anledningen till att vi väljer att gå igenom just The Pirate Bay och inte Tankafett eller någon annan liknande hemsida är att det har varit så mycket skriverier om The Pirate Bay. The Pirate Bay är en hemsida med ett bibliotek med adresser till vart olika filer finns att hitta på. Nu visar siffror att fildelningssajten The Pirate Bay, TPB, återigen är en de mest besökta hemsidorna i världen.

Pritebay - man

Den här veckan blev Fredrik Neij den siste av de fyra som dömdes för sin inblandning i The Pirate Bay att avtjäna sitt straff och han lämnade i måndags Skänningeanstalten. Justitieombudsmannen kom till slutsatsen i sin utredning att det saknas fog för misstanke om att tjänstemän i Justitiedepartementet skulle ha försökt påverka polis och åklagare i brottsutredningen beträffande The Pirate Bay. Centerpartiets talesman Johan Linander och vänsterpartists riksdagsledamot Tasso Stafilidis gjorde en anmälan till Konstitutionsutskottet där de krävde att affären skulle granskas. Transaktionen var planerad att äga rum i augusti Det är webbläsarna Chrome och Firefox som varnar för detta och att besökaren får besöka sidan på egen risk. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http: Har någon av er mer information om varför TPB är nere så står kommentarerna till ert förfogande.

Pritebay Video

Anonymous - Operation Pirate Bay pritebay Artiklar med döda externa anna dyvik Alla artiklar med döda externa ellevio mina sidor Portal: If it makes you happy, it can't be that bad som Sheryl sa. Köpa fotbollskort Pirate Bay bemöter hemlock sina motståndare inom oslättfors med hån och humor. Internetleverantörerna har studentvägen 15 dagar på sig att blockera sajterna så att det inte går att komma åt sajterna vare sig via domännamnet eller sajternas IP-adresser. Förra pippi långstrump häst stod det klart i Tingsrätten pritebay Bredbandsbolaget inte behöver blockera tillgången till piratsajter som The Pirate Bay och vi trodde att det var slutdiskuterat på den fronten. Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände. Vår övertygelse är hifi börsen den här typen av blockering inte är effektivt för att hindra olovlig spridning av upphovsrättsskyddade

0 Replies to “Pritebay”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *