motorveckan 2018

Tävlingsklass, Serie, Tävlingsstatus, Anmälda, Max, Ekipagetävling, Förare/Ekipagelista. Totalt antal anmälda: 0. Ogrupperade klasser. Super Nationell , Distriktsmästerskap (DM), D) Distriktstävling (Distriktstillstånd), 0, -, Nej, Visa. Super Nationell , Distriktsmästerskap (DM), D) Distriktstävling. Motorveckan fortsätter att växa från år till år. Förra året kom över 30 besökare. I år har vi utvecklat Motorveckan ytterligare och hoppas därför på ännu fler besökare. Motorveckan är som en stor tårta med olika aktiviteter. En åtta dagar lång fest för motorintresserade! Vi är flera motorklubbar som bakat ihop ingredienserna. Fredag 4/8 – Lördag 12/8 Det startar med pompa och ståt med Old Iron Creation Meet – Kustom, Chopper och Rodträff på Box Whiskeydestilleri och avslutas med Riverside Cruisers årligt återkommande bilträff i Kyrkdal. Däremellan kommer veckan fyllas med massor av trevliga motorarrangemang. motorveckan 2018 En säkerhetsdosa länsförsäkringar stannar hela veckan, en del två. Det hela verkade väldigt konstigt. På campingen I närområdet I regionen. Diggiloo kommer till Dalhalla. Alm om speltiden och fina initiativet av AIK.

Motorveckan 2018 - CRDi SW

Om du är i eller har möjlighet att åka till Lycksele 22 — 27 juli så lär du få motorunderhållning så att det räcker och kanske till och med blir över. CCW anordnar även speciella familjeaktiviteter. Många ville kolla in julmarknaden på Nordanå. Skulle man göra en sådan upptäckt ska man höra av sig till polisen för att slippa att själv bli misstänkt för brott, säger Tobias Gustafsson. I Norrans publicistiska uppdrag ingår att informera, rapportera och kritiskt granska.

Motorveckan 2018 - favorit folk

Denna sida uppdaterades av Nina Eriksson. Kommunfullmäktige sammanträder 12 december Ökad trygghet för äldre genom befintlig och ny teknik. Carolina tog emot paketet och hon och hennes mor började åka tillbaka till Storuman. Det innebär inte i första hand att vi formellt är bundna till en strikt regelsamling. Så vill Skellefteå Kraft bygga ännu högre hus.

0 Replies to “Motorveckan 2018”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *