schenker prislista

Vi ligger i dagsläget på ett gruppavtal med DHL när vi skickar våra paket/pallar/styckegods. Någon med hyfsad volym som vet när eller om det. Det är inte alltid helt lätt att veta exakt vad en försändelse kommer att kosta. Att som säljare erbjuda ett korrekt fraktpris är något alla köpare uppskattar, och med vår nya fraktguide är det lättare än någonsin. När du packat din vara kan du mäta och väga paketet. Fyll sedan in värdena i fälten nedan, så får du direkt. Med PostNords Brev Skicka Lätt kan du skicka varor upp till 2 kg och spåra det. Tjänsten vänder sig till privatpersoner och direktbetalande företag. schenker prislista

Schenker prislista Video

Power by Goodtech -- The Movie - svensk version Eller larm som fungerar? Skicka paket eller gods Celeb pussy skicka med DB Schenker är enkelt! Gå till eSchenker Registrera cookis Om eSchenker. Priserna är inklusive moms. Leveranstid dagar Vikt kg Maxmått i cm:

Schenker prislista - fliken

Roligt att höra lite input ifrån en som fått leverans och faktiskt är nöjd. Mindre paket kan även hämtas hos ombud. Med DB Schenker kan du skicka sakerna till köparen - direkt på Blocket. Kvittot signeras av vår terminal eller chaufför. Lämna in brevet hos ett av våra ombud. Logga in på eSchenker.

0 Replies to “Schenker prislista”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *